Real biff

Hvitløkssmør

  • 1 pose Maarud Garlic Dipmix
  • 250 g mykt smør
  • saften av ½ sitron
  • 2-3 ss bladpersille

Kjør alt sammen i en foodprosessor til det er godt blandet. Legg blandingen på et matpapir og rull det sammen til ”en pølse” som knytes sammen i endene. Oppbevares i kjøleskapet.

Entrecôte

  • 4 skiver entrecôte á ca 200 g
  • salt og pepper
  • 10-12 cherrytomater
  • 2 dl olivenolje
  • ca 300 g grønne bønner
  • salt til damping
  • ca 25 g revet parmesan ost

Gni inn entrecôten med salt og pepper, og stek den på grill eller i panne i 3-5 minutter på hver side, alt ettersom hvor godt den ønskes stekt.Legg cherrytomatene i en ildfast form. Hell over olivenolje og bak de på 200°C i ca 10 minutter. Damp bønnene i saltet vann i ca 5 minutter, sil av vannet og dryss parmesan over. Server entrecôte med hvitløksmør, bønner og tomater. Gjerne med hvitløksbaguetter (se oppskrift side 4) eller Maarud Superchips.

Alle Maaruds Dipmixer kan brukes til å lage forskjellige kryddersmør.