historie_header_red

Ekte gullflak i posen?

Vinterlekene er noe de fleste nordmenn her til lands følger spent med på fra sin lune TV-stue. Rart er det, at vi alle synes leker er så fryktelig gøy - både store og små. Alle drømmer vi om masse norske gullmedaljer. Godt er det da at Maarud innfører sine egne leker, må´ru så Maarud.

Reglene er lekent enkle. Vi har plassert et ekte gullflak i 100 tilfeldige Potetgullposer, slik at alle hjemme i stua også har en sjanse til å kapre gullet. Som vinner av et ekte gullflak blir du den stole eier av 14 karat gull, formet som en potetchips. Om vi skal sidestille vårt ekte gullflak med gullmedaljen til Dæhlie i 1992 er usikkert. Men himla hvor lekkert det er. Vi ønsker alle nordmenn til lykke i leken.

Må lykken stå deg bi!

 


 

Premie

100 stk ekte gullflak

Verdi pr. stk 8.500 kr.

Image Chip Potetgull Rifle GOLD Shadow red v2

Maaruds gullvinnere oppfordres til å ta kontakt med oss i Sør-Odal. Ingenting gleder oss mer enn lykkelige potetcripsspisere som har stumpet over gullet. Del gjerne jubelscenene med oss på vår Facebookside eller Instagramkonto. Da kan sjansen være stor for at vi sender litt ekstra Maarud Potetgull din vei.

Eller som vi liker å si: Må´ru så Maarud!

 


 

Regler og vilkår

– Kampanjen gjelder fra 22. januar t.o.m 31. mars 2018.

– Ingen kjøpsplikt. Du kan sende et brev til Maarud AS, Forbrukerkontakt, 2114 Disenå og be oss åpne en pose for deg (epost er ikke gyldig). Det åpnes kun én pose pr. person. Brevet må inneholde fødselsdato, navn, etternavn, adresse og epost.

– Ansatte hos Maarud og deres familier, samt Maaruds reklamebyrå og sponsorer, er automatisk ekskludert fra å vinne premien.

– Premien kan ikke byttes. 

– Deltakere som prøver seg på fusk eller på annen måte prøver å manipulere kampanjen, kan automatisk uten forvarsel bli ekskludert fra kampanjen.

– Det tas forbehold om at kampanjen kan avbrytes dersom det oppstår tekniske problemer og/eller feil.

– Alle deltagere plikter å lese regler og vilkår. Ved deltakelse anses reglene for å være lest og akseptert.

Om du har spørsmål om kampanjen, send oss en Facebookmelding på www.facebook.com/maarud.potetgull