bruescetta

Bruschetta

Mikse

  • 4 bruschetta eller
  • små baguetter
  • litt olivenolje til pensling
  • 1 boks grovhakkede tomater
  • 1 pose Maarud
  • Holiday Dipmix
  • Saften av ½ sitron
  • 1 tomat
  • 1 avokado
  • ¼ slangeagurk
  • ½ rød løk
  • 2-3 mini mozarella

Del brødene i to og pensle dem med oliven-olje. Grilles i noen minutter i ovnen. Hell de grovhakkede tomatene i en bolle og bland sammen med Tomato&Basil Dipmix og sitronsaft. Kutt frisk tomat, avokado, slangeagurk og løk i små biter. Bland dette i bollen. Legg et godt lag av blandingen på brødet. Pynt med mini mozarella delt i to.
Smak til med salt og pepper og server straks.

Andre smaker

Ønskes variasjon kan forskjellige urter hakkes og blandes inn. Varier med terninger av fetaost eller finhakket frisk chili. Bruschetta laget med små grillede toastskiver blir smakfull fingermat.