gulrot_tzatziki-474x528

Gulrot Tzatziki

Røre

  • 1 pose Maarud Tzatziki Dipmix
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 dl lettrømme
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ts finhakket mynte (evt tørket mynte)

Rør sammen Tzatziki Dipmix, yoghurt, lettrømme, sitronsaft og mynte. La det stå og hvile i 10 minutter.

Rive

    • 3 gulrøtter
    • 1/4 slangeagurk

Riv gulrøtter og agurk, og bland dette sammen med dressingen. Gulrot Tzatziki smaker godt som dip til brød, grønnsaker og Maarud Superchips. Eller som friskt tilbehør til burgere, grillmat og fisk.

Hvitløksbaguetter

Del brødet i to og smør på et godt lag med hvitløksmør (oppskrift side 21). Stek det gyllent i ovnen på ca 200°C.