kyllingspyd

Kyllingspyd

Marinere

  • 4 kyllingfileter
  • 1 pose Maarud Holiday Dipmix
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ts honning
  • 3 ss soyasaus

Skjær kyllingfiletene i ca 2 cm tykke strimler.Bland de resterende ingrediensene sammen i en bolle til marinade. Ha i kyllingstrimlene og marinér disse i ca 30 minutter. Tre strimlene på spyd og stek de på begge sider i panne eller på grill.

Mojo paprikasaus

  • 1 pose Maarud Paprika Dipmix
  • 2 røde paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts chilipulver eller
  • ½ -1 fersk chili
  • litt sitronsaft
  • 1 dl olivenolje

Miks alle ingrediensene sammen i en foodprosessor. Bland forsiktig i oljen til en jevn og fin saus/dip.

Papas arugadas saltbakte poteter

  • 1 kg små poteter
  • 100 g havsalt
  • 3 dl vann

Kok potetene til vannet har fordampet, ca 25 minutter. Legg de i en skål og server sammen med kylling og Mojo.