Kortreiste poteter av beste slag
Når du åpner en pose med Maarud Potetgull kan du være sikker på at innholdet kommer fra de beste potetene og at de er dyrket ikke spesielt langt unna fabrikken vår. Kortreist og nærprodusert er alltid et bra valg for miljøet – og for kvaliteten på produktet.
De fleste reiser toppen 11 mil
Områdene rundt vår fabrikk i Sør-Odal, der vakre Glomma snor seg forbi, er landets største potetdistrikt. Av potetene vi bruker, er hele åtte av ti dyrket innenfor en radius på bare 11 mil fra produksjonslokalene ved Maarud Gaard, 4 prosent fra Maarud Gaards egne jorder.
Våre dyktige bønder dyrker potetene med omtanke, kompetanse og kjærlighet. Det er ikke bare bare med korte norske somre og karrig jord. Bøndene legger grunnlaget for at Maarud Potetgull smaker best mulig.
Samarbeid gjennom generasjoner
Dessuten har mange av gårdene som leverer poteter til oss gjort det i flere generasjoner. Vi har også en helt egen agronomavdeling som jobber tett sammen med bøndene for å dyrke potetene på en bærekraftig måte. Agrogjengen vår sørger også for å kvalitetssikre potetene som kommer inn og lagre dem på best mulig måte.